Rona Renova - Zuhanykabin beépítés
Zuhanykabin beépítés
Panel fürdőszoba felújítás előtt állsz?

Miskolcon egy átlagos panel fürdőszoba 160 cm x 160 cm. Ez nem túl sok. Ide kell beférnie a mosdónak, egy kádnak vagy zuhanyzónak és még talán a mosógépnek is. Mindezt úgy, hogy egy két gyermek fürdetésénél mi is odaférjünk segíteni a gyerekeknek. 

Vannak dolgok, amik optikailag tágítják a teret. Hasznos, ha a tükör jó nagy, a burkolatok pedig világos színűek, minél világosabb a fürdő, annál nagyobbnak tűnik.

A zuhany kisebb helyet foglal, mert mellé befér a mosógép. 

Én mondjuk soha nem mondanék le a fürdőkádról, egy hideg téli estén, vagy egy fáradt nap után én imádok egy kád forró vízben elnyúlni. 

Ha viszont időhiány miatt gyorsabb a zuhanyzás, akkor mindenképp rakass fel kádparavánt, hogy ne legyen minden tiszta víz zuhanyzás után. Ebből is válaszd a teljesen átlátszót verziót, mert így gyakorlatilag egyáltalán nem látszik a jelenléte és ezáltal nem kicsinyíti le a teret. 

Panel fürdőszoba felújítás alkalmával érdemes kicsi dolgokat választani, kis kézmosót, kisebb szekrényt, így biztosan mindennek meglesz a helye.

Mivel a panel fürdőszobáknak kicsi az alapterületük, ezért ne csak szélességében, illetve lent, hanem felfele is használj ki minden területet. Így fentre, még akár az ajtó fölé is tudsz szekrényt vagy polcot rakatni, ahol tárolhatsz törülközőket, WC papírt, tisztító szereket, aminek éppen hely kell.

Inspirációnak mutatunk néhány fürdőszobát, amit a csapatunk újított fel.
Minden jog fenntartva - 2020 - ronarenova.hu 

ÁSZF    |   PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT    |    ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ    |     IMPRESSZUM 

Weboldal készítés: expressz-weboldalkészítés.hu
© rona RENOVA - FINTOR és FINTOR Kft. | Minden jog fenntartva! | www.ronarenova.hu Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ FINTOR ZSOLT szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes tartalom után közlése csak FINTOR ZSOLT írásos engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.