Rona Renova - Álom fürdőszoba 
Fürdőszoba felújítás
Fürdőszoba felújítás Miskolc területén
Stresszmentes fürdőszoba felújítás
HOGYAN lehetséges?  A megoldás nálunk van. Mi mindent megcsinálunk helyetted. Mi 100%-ban levesszük a válladról a fürdőfelújítás buktatóit. Ez miért nagyszerű? Talán még nem újítottál fel lakást és el sem tudod képzelni mennyi nyűggel és kosszal jár? 
Kád helyett zuhanykabin
Zuhanykabin beépítés Miskolc területén
Panel fürdőszoba felújítás előtt állsz?
Miskolcon egy átlagos panel fürdőszoba 160 cm x 160 cm. Ez nem túl sok. Ide kell beférnie a mosdónak, egy kádnak vagy zuhanyzónak és még talán a mosógépnek is. Mindezt úgy, hogy egy két gyermek fürdetésénél mi is odaférjünk segíteni a gyerekeknek. 
Vízvezeték szerelés
Vízvezeték szerelés Miskolc területén
Tudtad, hogy a vízvezeték szerelő mesterség eredete az ókorig vezethető vissza? Az angol „plumber” kifejezés a latinból ered, amelyben a plumbum szó az ólmot jelenti. A római házak vezetékeinek és csatornáinak elkészítésekor gyakran használtak ólmot, sokszor ezzel az anyaggal is vonták be őket...
Keress minket az elérhetőségeinken!
Küldj üzenetet vagy kérj árajánlatot!
Név* Telefonszám Email cím Üzenet*
Fintor Zsolt duguláselhárítás, vízvezeték szerelés, fürdőszoba felújítás
Keressetek bennünket a +36 (30) 229 6420-as telefonszámon! Fintor Anita és Fintor Zsolt
Hívj most! +36 (30) 229 6420
Minden jog fenntartva - 2020 - ronarenova.hu 

ÁSZF    |   PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT    |    ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ    |     IMPRESSZUM 

Weboldal készítés: expressz-weboldalkészítés.hu
© rona RENOVA - FINTOR és FINTOR Kft. | Minden jog fenntartva! | www.ronarenova.hu Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ FINTOR ZSOLT szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes tartalom után közlése csak FINTOR ZSOLT írásos engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.