Rona Renova - Vízvezeték szerelés 
Vízvezeték szerelés
A vízvezeték-szerelő olyan mesterember, aki az ivóvíz és szennyvíz továbbítására szolgáló vezetékek telepítésére, karbantartására és javítására specializálódott.

Tudtad, hogy a vízvezeték szerelő mesterség eredete az ókorig vezethető vissza? Az angol „plumber” kifejezés a latinból ered, amelyben a plumbum szó az ólmot jelenti. A római házak vezetékeinek és csatornáinak elkészítésekor gyakran használtak ólmot, sokszor ezzel az anyaggal is vonták be őket, a fürdőkben pedig szintén használták az anyagot a vezetékrendszerben.

Fintor Zsolt vagyok, vízvezeték szerelő 1994 óta. 
2014-től falbontás nélküli, gépi duguláselhárításra specializálódtam. 
Vízvezeték-szerelőként  feladataim közé tartoznak többek között a csőhálózat-, berendezés szerelési feladatok, a szennyvízelvezetés és -gyűjtés kialakítása közművesítetlen területeken, épületek és épületrészek víztelenítése és nyomás alá helyezése, kerti öntözőrendszerek telepítése és üzembe helyezése, vízvételi helyek és kiállások kiépítése, illetve általános gépészeti technológiai, épületgépészeti, általános csőszerelési feladatok.

Munkám során víz és szennyvíz hálózatokat építek ki, helyezek üzembe, ellenőrizem és karbantartom, vízszerelvényeket ellenőrizek, javítok, cserélek, karbantartok, ellenőrzöm a lefolyó és szennyvízelvezető szerelvényeket, felmérem az állapotukat, egyedi és központi melegvíz-termelő készülékeket szerelek fel és kötök be a csatornahálózatba.


Tudod mi a 3 leggyakoribb ok ami miatt kár keletkezik a magyar lakásokban? 

Egy friss kimutatás szerint a lakásbiztosítási káresemények 75 %-át mindössze három káresemény okozta- és ebből kettő a viharkárokhoz köthető. A három kár a beázás, a csőtörés és a villámlás okozta káresemények.

Sajnálatos módon a magyar csővezetékrendszerek  átlagos életkora meghaladja a 40 évet, és mivel évente csupán a 2 százalékát cserélik ki vagy újítják fel, így a vízvezeték rendszer életkora és állapota tovább romlik. Sokszor csak akkor vesszük észre, hogy gond van a csövekkel, ha már árvíz szerűen tör ki a falból, a földből a víz. A legtöbb, amit tehetünk, hogy gyorsan elzárjuk a főcsapot, áramtalanítjuk a lakást, és igyekszünk minden ázhatót eltenni a víz útjából.

Csőtörésre akkor is gyanakodhatunk, ha a fal ázását észleljük. Csőtörésre utal, ha hirtelen megnövekedett a vízszámla, vagy csatornaszagot tapasztalunk a lakásban.

A csőtörés mentesítést, javítást bízd szakemberekre. Miskolc és környékén vállalunk csőtörések felderítését, mentesítést, javítást, ásással, véséssel, bontással és helyreállítással.

Segítek megvédeni otthonod a csőtörés okozta károktól. 

Specialistája vagyok a vízvezetékekben keletkező dugulások elhárításának. Csapatunk több mint tízezer duguláselhárítás tapasztalatával, a lefolyóvezetékeket gépi úton tisztítja, a lefolyótisztító gépeket és eszközöket tisztítja, karbantartja. A duguláselhárítási munkák során mindig összetakarítunk. A duguláselhárítást 99 százalékban falbontás nélkül végezzük! Miskolc és környékén hívható vagyok a nap 24 órájában. 
Minden jog fenntartva - 2020 - ronarenova.hu 

ÁSZF    |   PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT    |    ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ    |     IMPRESSZUM 

Weboldal készítés: expressz-weboldalkészítés.hu
© rona RENOVA - FINTOR és FINTOR Kft. | Minden jog fenntartva! | www.ronarenova.hu Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ FINTOR ZSOLT szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes tartalom után közlése csak FINTOR ZSOLT írásos engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.