A csőkötések minősége nagyon fontos a rendszer üzembiztonsága szempontjából. Anyagfolytonossági hiány lép fel, ami az esetleges tömítetlenséget idézheti elő.
Mivel egy fürdőszoba felújítás során a teljes vízvezetéket falon belül kicsereljük (ne higyj annak aki azt mondja nem kell, jólvan az úgy 80 óta) nagyon fontos, hogy a toldásokat milyen technológiával kivitelezik a vízvezeték szerelők. Óva intek mindenkit a kulcsos idomok falon belüli alkalmazásától. A kulcsos idomoknál van jóval biztonságosabb és korszerűbb technológia. Ez a másik kötéstechnika egyáltalán nem bontható csatlakozást hoz létre.
Ennél a présfittinges préselt kötésnél a cső rászorítása a támasztóhüvely tömítőgyűrűire csak egy speciális szerszámmal oldható meg.
Nos Miskolcon nem sok szerelő rendelkezik ilyen géppel. Azt javaslom, mikor a vizes felméri a fürdőszobád, kérdezz rá, hogy az ötrétegű csöveket milyen technológiával akarja szerelni. A kulcsos idom nem jó megoldás, könnyen folyás, ázás, rossz esetben bontás lehet a következménye. Hidd el volt már, hogy szomorúan vertünk szét egy látszólag gyönyörű 1 éves fürdőszobát, mert kulcsos idommal szerelték és folyik orrán száján.

Fintor Zsolt vízvezeték szerelő 1994 óta
06302296420
www.furdoszobamiskolc.hu
www.ronarenova.hu
#ronarenova #fintorfurdo #rona #lakásfelújítás #furdoszobafelujitas #fürdőszobafelújítás #fürdőfelújítás #fürdőszoba #fintor #MISKOLC #panelfürdőszoba #álomfürdőszoba @fintorzsolt @fintoranita

MOST HÍVOM 06302296420